maanantai 3.8.2020 Nea, Linnea, Neea, Vanamo

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Kesäkissat vilkastuttavat eläinsuojeluyhdistyksen syksyä

Vapaaehtoisvoimin toimiva Leppävirran eläinsuojeluyhdistys sai Vesileppiksen lahjoittaman Muumi-huutokaupan tuoton 1800 euroa. Sen luovuttivat Vesileppiksen hyvinvointikoordinaattori Hanna Korhonen (vasemmalla) ja toimitusjohtaja Kimmo Rossi yhdistyksen puheenjohtaja Satu Pöyhöselle.

 

Leppävirran eläinsuojeluyhdistyksen toiminta on jälleen viriämässä. Kesäkissojen vuoksi syksy on edelleen vuoden vilkkainta aikaa.

Eläinsuoja jouduttiin sulkemaan kesäkuun alussa, kun eläintenhoitaja ja yhdistyksen puheenjohtaja Satu Pöyhönen sairastui vakavasti. Nyt eläinsuojan toimintaa käynnistellään sitä mukaa kuin Sadun voimat palautuvat.

– Kesän aikana olen joutunut kieltäytymään eläinten vastaanotosta, joten eläimiä on ohjattu muihin eläinsuojeluyhdistyksiin ja eri yhteistyökumppaneille. Onneksi heitä on.

Syksyn ensimmäisiä eläinsuojan asukkaita ovat lähiaikoina tulevat kolme nymfipapukaijaa eli neitokakadua. Yhdistyksen nykyisiin tiloihin voidaan ottaa kissoja sekä muita pieniä lemmikkejä. Koirille tiloja ei vielä ole, mutta sellaiset ovat suunnitteilla piha-alueelle.

 

Lue lisää aiheesta ti 3.9. Soisalon Seudusta.

Jätä kommentti

*