lauantai 19.4.2019 Pilvi, Pälvi

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Kenosta 100 000 euroa Leppävirralle

Teboilin myyjä Jesse Pöntinen kuuli maanantai-iltana Soisalon Seudun toimittajalta, että hänen kassallaan pelattiin 100000 euron Keno-voitto lauantaina.Puolen euron panos ja 10-tason rivi Veikkauksen Keno-peliä olivat resepti 100 000 euron voittoon Leppävirralla lauantai-iltana (kierros 37/2014). Kenovoittaja oli jättänyt 50 sentin arvoisen rivinsä paikallisella Teboililla.

Leppävirran Teboililla oltiin keno-uutisesta vielä maanantai-iltana täysin tietämättömänä. Kassalla työvuorossa ollut Jesse Pöntinen oli sananmukaisesti huuli pyöreänä luettuaan jutun Soisalon Seudun Juttuluurista toimittajan puhelimesta.

– Eipä ole vielä tullut mitään tietoa tänne asti, Pöntinen kertoi.

Paikalle Lottoa palauttamaan sattunut Taisto Kinnunen tuumaili, että voitto ei ole ainakaan hänen kohdalleen osunut, hän kun ei ole Kenoa juuri pelannut.

– Enpä osaa sanoa, mitä sellaisella summalla tekisi. Mutta sillä Espoon 61 miljoonan voittajalla voi kyllä olla pömpeli vähän aikaa sekaisin, Kinnunen arveli.

Viime lauantaina Teboililla 10-tason Kenoa pelannut voittaja sai huomata numeroita tarkistaessaan kaikkien virallisen arvontatuloksen numeroiden löytyvän myös omasta Keno-lapustaan.
10-tason päävoittokerroin on 200 000, joten puolen euron rivipanoksella Leppävirralla pelannut nappasi 100 000 euroa.
Leppävirran voittaja pääsee lunastamaan voittonsa Danske Bankista, sillä hän ei pelannut tunnistautuneena.
Veikkaus-korttia myyjälle vilauttamalla tai pelaamalla netissä voitot maksetaan suoraan tilille.

Jätä kommentti

*