keskiviikko 26.6.2019 Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere, Jeremias

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Henkilöauton kuljettaja menehtyi

Yksin autossa ollut kuljettaja menehtyi Möhköskosken kolarissa keskiviikkoaamuna.

Henkilöauton 73-vuotias kuljettaja menehtyi Leppävirran Möhköskoskella keskiviikkoaamuna sattuneessa kolarissa, jossa henkilöauto törmäsi koulutaksin etukulmaan.

Koulutaksissa oli kuljettajan lisäksi viisi koululaista, joista yksi on viety KYS:aan tutkimuksiin. Koulutaksin kuljettaja on viety terveyskeskukseen tarkkailuun, mutta alustavien tietojen mukaan kummankaan vammat eivät ole hengenvaarallisia. Muut kyydissä olleet eivät tämän hetkisten tietojen mukaan loukkaantuneet.

Alustavien tietojen mukaan henkilöauto ajoi Leppävirran suunnasta ja koulutaksi tuli sitä vastaan. Möhköskosken kohdalla mutkaisella tieosuudella autot törmäsivät vasemmista etukulmistaan.

Tapahtumapaikalla Heinävedentiellä on 60 km/h nopeusrajoitus. Tien pinta tapahtumapaikalla oli luminen mutta hiekoitettu.

Poliisin mukaan onnettomuuden syytä ei voida tässä vaiheessa sanoa, mutta kelin osuutta tapahtumiin pidetään epätodennäköisenä.

Poliisin tekninen tutkinta ja onnettomuustutkintalautakunta jatkavat asian selvittämistä tapahtumapaikalla. Tutkintaa jatketaan koulutaksissa olleiden kuulemisilla sekä oikeuslääketieteellisillä tutkimuksilla lähipäivinä.

Jätä kommentti

*