maanantai 13.7.2020 Joel, Ilari, Lari

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Entiset ja nykyiset sorsakoskelaiset tapasivat

Varkaudesta tapaamiseen saapunut Kaija Kolehmainen-Seppä (vasemmalla) halaa Lontoosta tullutta Marja-Liisa Naqvia. Nykyisin Helsingissä asuva Kaijan sisko Maija Kaukonen odottaa halausvuoroaan.

 

Seuralassa ja sen pihapiirissä kuultiin lauantaina iloista puheensorinaa ja naurunremakkaa, kun entiset ja nykyiset sorsakoskelaiset tapasivat toisiaan.

– Mainio homma, myhäili Seppo Partanen tyytyväisenä. Kokoontumisen juuret juontuvat hänen ja Markku Montosen vuonna 2014 ensimmäisen kerran järjestämään tiilipytinkiläisten kokoontumiseen.

– Kaksi vuotta myöhemmin pidetyn kokoontumisen myötä todettiin, että se pitäisi laajentaa koko kylää koskevaksi, Partanen kertoi.

Nyt ajatuksen toteuttivat puuhanaiset Lea Savander, Pirjo Soininen ja Iris Niskanen. Mukaan ilmoittautui 150 henkilöä eli niin paljon kuin Seuralaan mahtui.

Aiheesta enemmän tiistain 30.7. Soisalon Seudussa.

 

 

Kommentit

  • Marjut Kolu

    Olisipa ollut kiva saada kutsu tapahtumaan! Sorsakoski kun on kotipaikkani ja elin siellä elämäni ensimmäiset 18v.

  • Seppo Partanen

    Marjut hei asiasta oli kyllä ilmoitus Soisalon seudussa ja Jussikin oli tietoinen asiasta, paljon oli sullekin tuttuja paikalla.

  • Jukka S

    Miten kutsu lähetettiin, kun en sitä saanut, olen kerran ollut mukana ja tykkäsin kovasti, tieto varmaan lähetetään hyvissä ajoin. Voihan olla, että on tullut soitto, mutta en vastaa, jos en tunne numeroa, tekstari olisi hyvä. Terveiset kaikille entisille ja nykyisille koskelaisille.

Jätä kommentti

*