maanantai 3.8.2020 Nea, Linnea, Neea, Vanamo

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Eeva-Liisa Jäntille tunnustusta vapaaehtoistyöstä

VANHUSNEUVOSTO ja kunta palkitsivat Eeva-Liisa Jäntin 15 vuoden vapaaehtoistyöstään Hoitotahto -tiedotustilaisuuden aluksi. Kunnanhallituksen edustajan Heikki S. Havukaisen ojentamien kukkasten lisäksi Vanhusneuvoston varapuheenjohtaja Riitta Räisänen ojensi Eeva-Liisalle silkkisen hartiahuivin.

– Tällaisia Eeva-Liisoja me tarvitsemme jatkossa entistä enemmän, kun yhteiskunnan varat käyvät aina vain niukemmiksi, Havukainen sanoi.

 

HOITOTAHTO -tilaisuus kiinnosti leppävirtalaisia siinä määrin, että valtuustosalin jokainen istuin täyttyi ”lehtereitä” myöten. Paikalla oli 80 kuulijaa, joille terveyskeskuksen palveluesimies Aila Paavilainen ja terveydenhoitaja Ulla Pöllänen antoivat tietoiskun siitä, kuinka jokainen ihminen voi vaikuttaa omaan hoitoonsa kirjoittamalla hoitotestamentin ja toimittamalla sen terveyskeskukseen omiin asiakastietoihinsa liitettäväksi.

 

– JOS oisin tämän tienny, niin kottiin oisin jääny. Mutta oli tässä se hyvä puoli, että pääsin halaamaan tuota kunnanpomoa (Heikki S. Havukainen), tuumasi Eeva-Liisa Jäntti, joka tuli täysin yllätetyksi Vanhusneuvoston tilaisuudessa tiistaina. Oikealla myhäilee Riitta Räisänen, joka pääsi palkitsemaan entistä työkaveriaan.

Jätä kommentti

*