keskiviikko 24.7.2019 Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia, Tinja

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Areena on valmis

LEPPÄVIRRAN Vesileppis Areena on valmistunut. Talon vastaanottotarkastus pidettiin tiistaina.

Tekninen johtaja Virve Wright kertoo, että tarkastuksessa havaitut puutteet ovat hyvin pieniä ja ne ovat korjattavissa jo tällä viikolla.

Monitoimiareenan virallisia avajaisia pidetään 17.–19. huhtikuuta. Sitä ennen Areenan ”korkkaa” Paula Koivuniemi, joka konsertoi siellä lauantaina 11.4. Liput ovat myynnissä Lippupalvelun kautta.

Pääovelta katsottuna pytingistä ei saa oikeaa kuvaa. Kallioon louhitulla monitoimitalolla on isossa hallissa korkeutta jo kymmenisen metriä. Salin pinta-ala on 992 neliömetriä. Sen alapuolella on vielä keilahalli ravintoloineen sekä runsaasti huolto- ja muita tiloja, muun muassa säilytyshalli latukoneelle ja muille ”pöriseville” pakokaasun poistoineen.

Areenaan tulee tilat myös terveys- ja hyvinvointiyrityksille, joiden käytössä on kuusi hoitohuonetta sekä sosiaalitilat ja odotusaula. Leppävirran Lääkäripalvelut yhteistyöyrityksineen muuttaa taloon 1. huhtikuuta.

Monitoimitalon ilmastointihuoneet ovat kahdessa kerroksessa, ja niissä on pinta-alaa kahden hulppean omakotitalon verran.

Lue ja katso lisää ensi tiistain 17.3. Soisalon Seudusta.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vesileppis Areenaa Soisalon Seudulle esitteli kunnan tekninen johtaja Virve Wright.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Areenaan avataan myös keilahalli ravintoloineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Areenassa voi harjoitella myös pikajuoksua. Umpiputki on 60 metriä pitkä, ja sen peräseinä pehmustetaan vielä.

 

Jätä kommentti

*