perjantai 20.9.2019 Varpu, Vaula

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Antti Laitinen Leppävirran Vuoden Reserviläiseksi

Antti LaitinenLeppävirran Reserviupseerit ry:n ja Leppävirran Reserviläiset ry:n yhteisessä kerhoillassa Vuoden Reserviläiseksi vuodelle 2014 valittiin Antti Laitinen. Hän on Reserviläisten sihteeri sekä aktiivisesti mukana muun muassa yhdistyksen järjestö- ja ampumatoiminnassa.Reserviläisjärjestöt valitsevat Vuoden Reserviläisen vuosittain. Valinta tapahtuu vuorovuosin toisen yhdistyksen jäsenistöstä. Tänä vuonna valinnan teki Reserviupseerit ja valinta kohdistui Reserviläisten jäseniin.
Vuoden Reserviläiseksi nimetään henkilö, joka on toiminut yhteistyökykyisesti ja toiminnallaan herättänyt myönteistä huomiota leppävirtalaisen reserviläistoiminnan parissa.
Vuoden Reserviläinen palkitaan Gotlannin Pässi –kiertopalkinnolla. Gotlannin Pässi on vuonna 1994 Kalaman Kierros -jotokselle osallistuneen Gotlannin kodinturvajoukkojen partion lahjoittama muistoesine leppävirtalaisille.
Reserviläisjärjestöjen yhteisessä kerhoillassa oli keskusteluteemana järjestöjen välisen yhteistyön edelleen tiivistäminen. Molempien järjestöjen jäsenet olivat yksimielisiä voimavarojen keskittämisestä yhteisten tavoitteiden ja toiminnan taakse. Asia on tarkoitus käytännössä käynnistää siten, että ensi vuodelle tehdään yksi yhteinen toimintasuunnitelma molemmille järjestöille. Hallitukset kokoontuvat syksyllä yhteiseen suunnittelukokoukseen.

Jätä kommentti

*