sunnuntai 5.7.2020 Unto, Untamo

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Aloite: Koulun paikka käsiteltävä uudelleen kiireellisesti

Kunnansihteeri Anssi Nykänen otti vastaan Lauri Tirkkosen ja Erkki Hynnisen sekä 11 muun valtuutetun jättämän vaatimuksen alakoulun sijoituspaikan uudelleen käsittelemisestä valtuustossa.

 

 

LEPPÄVIRRAN kunnalle jätettiin perjantaina 13 valtuutetun allekirjoittama vaatimus valtuuston koolle kutsumiseksi ja kirkonkylän alakoulun sijoituspaikan uudelleen käsittelemiseksi.
Aloitteen kävivät viemässä kunnansihteeri Anssi Nykäselle keskustaryhmän puheenjohtaja Lauri Tirkkonen ja demarien ryhmän puheenjohtaja Erkki Hynninen.

– Kunnallislain 54 pykälän mukaan valtuusto on kutsuttava koolle kunnanhallituksen tai vähintään neljäsosan valtuutetuista sitä pyytäessä ilmoittamansa asian käsittelyä varten. Tällainen asia on käsiteltävä kiireellisesti, Tirkkonen sanoi pyyntöä jättäessään.

Anssi Nykänen totesi, että kirjallinen pyyntö kirjataan vastaanotetuksi samana päivänä.

Pyyntöään valtuutetut perustelevat, että sijoituspaikan ratkaisemiseksi on tärkeää tuoda esille rakennuskustannukset, liikennejärjestelyt, turvallisuus, paras kokonaisratkaisu oppilaiden kannalta, aikataulu rakentamiselle ja kunnan liikuntapaikkojen riittävyys. Kokouksessa on heidän mielestään päätettävä myös mahdollisesta investoinnista.

Allekirjoittajina ovat Tirkkosen ja Hynnisen lisäksi Mervi Laatikainen, Seppo Heinonen, Tiina Nousiainen, Heikki Ropponen, Lauri Roponen, Pirjo Korhonen, Markus Harald, Tuomo Räisänen, Lauri Hynninen, Veikko Pitkänen ja Arto Karvinen.

Kommentit

  • Sari Jumppanen

    jaaha. muistanpa muutaman vuoden takaa hankkeen, jossa oli tarkoitus parantaa veneilijöiden palveluja Leppävirralla ja allekirjoittaineita oli 545 kappaletta, mukana mm.Tirkkonen,Elinkeinoasiamies lupasi toimittaa asian eteenpäin, jäi kuitenkin pöytälaatikkoon, vaikka asiasta oli ollut myös lehdissä ja rakennusvalvonnan kanssa teimme yhteistyötä suunnitelman kanssa. niin täällä…

Jätä kommentti

*