keskiviikko 24.7.2019 Kristiina, Tiina, Kirsti, Kirsi, Krista, Kiia, Tinja

Palveleva Paikallinen jo vuodesta 1962

Abien kirjoitusurakka lähenee loppuaan

YLIOPPILASKIRJOITUKSET alkavat lähestyä maaliviivaa tämän kevään osalta.Tällä viikolla ylioppilaiksi mielivät pakersivat paitsi pitkän vieraan kielen, myös äidinkielen, psykologian, filosofina, historian, fysiikan ja biologian ylioppilaskokeissa.

Ensi viikolla kokelaiden edessä on vielä muun muassa toisen kotimaisen kielen, matematiikan, uskonnon ja terveystiedon kokeet.

Leppävirran lukion kaikki abit ovat päässeet osallistumaan jokaiseen ilmoittautumaansa kokeeseen, kertoo rehtori Juha Alenius. Muutenkin abien työskentely on ollut hänestä kiitettävää.

Tämä  päivä, eli perjantaina 13., oli osalle abeista epäonnen sijaan helpotuksen päivä: joillekin perjantaina kirjoitettu vieraan kielen pitkän oppimäärän koe oli viimeinen ylioppilaskoe. Esimerkiksi Emmi Lukkarisen (kuvassa) kirjoitusurakka päättyi perjantaina englannin kokeeseen.

– Enää ei tarvitse stressata, se on hyvä tunne. Kun ensi viikolla ystäväni ovat tehneet viimeiset kokeensa, aiomme juhlia kirjoitusten päättymistä, hän paljastaa.

 

Lue lisää tiistain 17.3. Soisalon Seudusta.

 

Pitkän englannin koe oli Emmistä vaikea, mutta hän uskoo saavansa sen hyväksytysti läpi.

Jätä kommentti

*